O nama

Preduzeće Master Transport d.o.o. ima dugogodišnju tradiciju pružanja usluga međunarodnog drumskog prevoza robe. Naši počeci datiraju još iz 1995. godine kada smo započeli kao preduzetnici u oblasti transporta. Kroz godine kontinuiranog učenja, unapređenja i prilagođavanja tržištu, 2002. godine smo osnovali preduzeće sa sjedištem u Banjaluci, fokusirajući se prvenstveno na međunarodni transport robe.

Naš put razvoja

Tokom više od 15 godina postepenog rasta, izgradili smo stabilnu poziciju na tržištu, a naša strategija je usmjerena ka stalnom unapređenju poslovanja. Vjerujemo da je zadovoljstvo naših klijenata ključ uspjeha, te smo posvećeni tome da im pomognemo u ostvarivanju njihovih komercijalnih ciljeva pružanjem sigurnog i pouzdanog transporta.

Šta nas izdvaja?

Na tržištu se ističemo po kvalitetu i pouzdanosti naših usluga, a naši klijenti prepoznaju našu profesionalnost i posvećenost. Master Transport d.o.o. se razlikuje po:

  • Licenciranom poslovanju: Posjedujemo sve potrebne licence i dozvole, što osigurava zakonito i sigurno poslovanje.
  • Stručnom kadru: Naši zaposleni su visoko kvalifikovani, stručno obučeni i etički odgovorni u svakodnevnom radu.
  • Modernom voznom parku: Konstantno obnavljamo vozila i ulažemo u najnovije EURO standarde, vodeći računa o uslovima rada zaposlenih i zaštiti životne sredine.
  • Finansijskoj odgovornosti: Redovno izmirujemo sve obaveze prema državi, što govori o našoj finansijskoj stabilnosti.
  • Individualnom pristupu klijentima: Svaki klijent za nas je jedinstven, te usluge prilagođavamo specifičnim zahtjevima kako bi se postigla maksimalna efikasnost.
  • Analizi tržišta: Neprestano pratimo promjene na tržištu i koristimo savremene tehničke i informatičke alate kako bismo poboljšali naše usluge.
  • Korektni odnosi s dobavljačima: Njegujemo fer i profesionalne odnose sa našim dobavljačima, koji su ključni za pružanje kvalitetnih usluga.

Naša misija i vizija

Od 1995. godine, naš cilj je bio i ostao pružanje vrhunskih transportnih usluga, sa fokusom na sigurnost, tačnost i zadovoljstvo klijenata. Kroz godine smo se proširili, unaprijedili naš vozni park, povećali broj zaposlenih i broj zadovoljnih klijenata. Danas smo prepoznatljivi po ozbiljnosti, korektnosti i pouzdanosti, a naše poslovanje je sinonim za kvalitet.

Master Transport d.o.o. je Vaš pouzdani partner za sve potrebe prevoza robe, a naš uspjeh mjerimo zadovoljstvom naših klijenata i kontinuiranim rastom na tržištu.

Budite dio naše priče

Sigurni smo u naš kvalitet, a pozivamo i Vas da se uvjerite u to. Naš tim je ovdje da Vam pruži podršku i omogući efikasan, siguran i brz transport, bez obzira na destinaciju. Master Transport d.o.o. – Vaš prevoznik, Vaš partner!